Jag är föreläsare som hjälper människor att förebygga stress och utbrändhet, främst i IT-branschen.

Som IT-konsult och entreprenör har jag arbetat i ett högt och krävande tempo de senaste 15 åren. Tempot har varit så högt att jag vid två tillfällen hamnat på akuten, en gång i ambulans. Under åren har jag lyckats bygga företag och karriär, bildat familj och renoverat hus. Allt detta på bekostnad av en kropp som flera gånger kraschat och som till slut gav upp.

Min situation är inte unik. Tvärtom. Idag ökar sjukskrivningarna för utmattningssyndrom lavinartat och fortfarande pratas det alldeles för lite om detta ämne på arbetsplatserna.

Sedan 2012 har jag arbetat som skribent på Produktivitetsbloggen och även pratat om effektiva arbetsmetoder i Produktivitetsbloggens podcast. Där har jag under åren delat med mig av mina tips gällande hur vi kan arbeta effektivare och smartare.

I november 2016 bestämde jag mig för att helt bryta med mitt gamla liv i IT-branschen och istället börja arbeta som föreläsare och prata om utbrändhet på heltid. Som entreprenör förstår jag både vilket mänskligt lidande och vilka kostnader en sjukskrivning ger upphov till och min vision är att bidra till färre sjukskrivningar genom att få svenska företag att på riktigt öppna upp för diskussion kring detta ämne på alla arbetsplatser.

Jag pratar mindre om återhämtningstiden och vägen tillbaka. Jag pratar mer om konkreta och effektiva metoder för att förebygga utbrändhet. Jag vill vara på plats innan det smäller!

Kontakta mig

Pressbilder

Talarföreningen Sverige - Medlem