Referenser

En toppenföreläsning med viktigt budskap och enkla verktyg. Det fanns någonting för alla. Åhörarna har kommenterat: jättebra, jättekul, tack för att vi fick lyssna på den här föreläsningen och att föreläsningen gav energi istället för att ta energi.
Emma Hjortsberg, Omvårdnadschef, Karolinska Universitetssjukhuset
Tusen tack, det var så bra! Många deltagare har hört av sig och tyckte att föreläsningen var fantastisk!
Sanel Suskic, Chefsombud, Vision
Stort tack för din medverkan, det gav mig mycket och jag hörde bara glada hejarop från de andra deltagarna!
Pernilla Forsberg, Bildningsstrateg, Hyresgästföreningen
Stort tack för ditt deltagande i våra personaldagar nu under oktober månad. Många medarbetare har återkopplat att de var väldigt nöjda med ditt föredrag och att det givit dem många saker att tänka på.
Katrin Bråne, Kriminalvårdsinspektör, Kriminalvården
Vi har fått så mycket bra feedback. De som lyssnade tyckte du var så bra!
Elin Björke, Office Coordinator, Bannerflow
Stort tack! Det var mycket uppskattat, det är många som återkopplat att de var mycket nöjda och att det var tänkvärt och bra innehåll!
Olle Flink, Chef Private Banking, Sparbanken Alingsås
Alla jag har pratat med hittills har varit väldigt positiva till ditt upplägg och ”lättsamma”, otvingande, sätt att ta sig an en svår fråga. Ingen trodde att det samtidigt kunde vara roligt!
Frida Sandgren, Chef, Hållbar utveckling, Coor
Tack för ett väldigt lärorikt föredrag! Många viktiga insikter och intressanta diskussioner som vi definitivt ska följa upp.
Linda Molin, VD, Aspekta
Superbra föreläsning!! Många som sa att det var den bästa föreläsningen de gått på! Vi har fått en massa positiv feedback.
Alicia Forsling, Konsultchef, YABS
Väldigt många fick med sig mycket bra saker från dig. Din föreläsning (som jag nästan vill kalla föreställning, i positiv bemärkelse) är dagens stora snackis här på kontoret och i produktionen. De som inte var med har förstått att de missat något väldigt bra.
Erika Säbben, HR, W-M Alitea
Tusen tack för din föreläsning, den har helt klart varit den mest omdiskuterade och den som flest kollat på i efterhand. Vi tycker verkligen att du fångade med relevanta aspekter och är en väldigt ”levande” föreläsare på scen.
Lihini Wijesinghe, People Process Specialist, Tele2
Tack för en genuin och bra föreläsning för oss! Uppskattat! Det var kanon tyckte många när vi har samtalat efteråt. Många fick med sig några godbitar.
Kent Maack, VD, Medilens Nordic
Tack för ett toppenföredrag! Vi har fått väldigt positiv feedback från teamet!
Fredrik Forsblom, Chief People Officer, Paligo
Det blev väldigt lyckat och uppskattat! Alla på kontoret hälsar att det var väldigt bra.
Anders Stormats, IT-strateg i Mora, Orsa och Älvdalens kommuner
Som jag misstänkte bjöd du på både skratt och några insikter som gjorde lite ont. Jag uppskattade extra din liknelse med en fabrik, då den gjorde teorin både begriplig och underhållande, samt att du är duktig på att växla mellan humor och allvar. Vi är jättenöjda!
Kajsa Björn, Affärsenhetschef, AFRY
Vilken föreläsning du bjöd på! Reaktionerna från alla efteråt har varit mycket positiva och detta var precis som jag kände: väldigt passande för oss just nu.
Mattias Lindström, Affärsområdeschef, Fagerhults Torv
Vi fick precis det vi ville ha: något utvecklande, lärorikt och roligt. Många aha-upplevelser för både mig och kollegor. Tusen tack!
Sara von Essen-Wallin, Stabschef, Signalisten
Ofte blir det same shit, new wrapping på denne type «foredrag», dvs egentlig bare ting man innerst inne vet godt fra før. Jeg synes du hadde en unik vinkling, nye perspektiver og ikke minst – du når fram.
Kjellrun Kyllo, VP Product Management, CatalystOne Solutions
Andreas is a true professional! Very impressive and inspirational!
Agnes Silvergran, HR Business Partner, Infinera Metro Business Group
En riktigt inspirerande och engagerande föreläsning. Andreas var verkligen kunnig inom området, lyfte fram bra exempel och övningar som gav oss alla en tankeställare. Vi fick även med oss flera bra tips på hur vi kan förändra vår vardag i vår konsultverksamhet. Kan varmt rekommendera Andreas till andra företag!
Erik Börjesson, Consultant Manager, Retail Stockholm, Capgemini
Stort tack, vi rekommenderar alla IT-bolag att ta del av Andreas föreläsning! Vi är fantastiskt nöjda och det är nog inte omöjligt att vi bjuder in Andreas igen.
Caroline Jonasson, Head of Human Resources, Regent

Andreas är en mycket mycket duktig, kunnig och entusiasmerade föreläsare som verkligen kan fångar lyssnaren och ger dem verktyg, kunskaper och tankeväckande instinkter.

Han brinner för att prata om det som ingen vill prata om. Och gör det på ett mycket enkelt och rakt sätt. Han bjuder på på sig själv, sina egna erfarenheter, insikter och kunskaper på ett målande och levande sätt utan att tappa allvaret i ämnet. Han får åhörarna att se och känna igen situationer som åhörarna själva upplevt eller sett hos andra. Han berör, skapar känslor och insikter som är mycket värdefulla.

Om du letar efter någon att rådgöra eller föreläsa om stress och stresshantering, så kontakta Andreas. Han får mina absolut bästa rekommendationer. Lysande!

Mårten Boman, VD, Winston
Andreas inspirerar med sin kunskap, erfarenhet och humor så att alla kan ta till sig detta verkligen aktuella ämne. Både för individerna och som organisation fick vi många bra tankeställningar och framför allt konkreta tips på vi kan minska på stressen för en hälsosammare arbetsmiljö. Jag kan varmt rekommendera Andreas föreläsningar!
Linnéa Edvardsson, Konsultchef, Dfind Science & Engineering
Tack för en viktig och bra föreläsning!
Katarina Lidén, Gruppchef, Projektengagemang Projektledning i Sverige
Andreas är väldigt behaglig att lyssna på, 2.5 timme bara flög förbi. Jag gillar blandningen av allvarlighet varvat med lite komik.
Martin Lundberg, Gruppchef, Camatec Industriteknik
Tack för bra och inspirerande föreläsningar! Jag kan med gott samvete rekommendera Andreas.
Magnus Falk, VD, QD Sverige
Det var en riktigt bra genomgång av hur vi som konsultbolag kan undvika stress och utbrändhet! Andreas tog fram både forskning och vardagliga exempel som vi alla känner igen oss i och kan använda.
Dick Andersson, Country Lead, Fluido Sweden
Suveränt! Alla konsultbolag borde anlita Andreas, han har varit en stressad konsult och vet vad han pratar om. Han gör det dessutom på ett pedagogiskt, kul och informativt sätt!
Tomas Marcusson, VD, Osolo Consultant Group

 

Kontakta Andreas om föreläsning