Referenser

Ofte blir det same shit, new wrapping på denne type «foredrag», dvs egentlig bare ting man innerst inne vet godt fra før. Jeg synes du hadde en unik vinkling, nye perspektiver og ikke minst – du når fram.
Kjellrun Kyllo, VP Product Management, CatalystOne Solutions
Andreas is a true professional! Very impressive and inspirational!
Agnes Silvergran, HR Business Partner, Infinera Metro Business Group
En riktigt inspirerande och engagerande föreläsning. Andreas var verkligen kunnig inom området, lyfte fram bra exempel och övningar som gav oss alla en tankeställare. Vi fick även med oss flera bra tips på hur vi kan förändra vår vardag i vår konsultverksamhet. Kan varmt rekommendera Andreas till andra företag!
Erik Börjesson, Consultant Manager, Retail Stockholm, Capgemini
Stort tack, vi rekommenderar alla IT-bolag att ta del av Andreas föreläsning! Vi är fantastiskt nöjda och det är nog inte omöjligt att vi bjuder in Andreas igen.
Caroline Jonasson, Head of Human Resources, Regent

Andreas är en mycket mycket duktig, kunnig och entusiasmerade föreläsare som verkligen kan fångar lyssnaren och ger dem verktyg, kunskaper och tankeväckande instinkter.

Han brinner för att prata om det som ingen vill prata om. Och gör det på ett mycket enkelt och rakt sätt. Han bjuder på på sig själv, sina egna erfarenheter, insikter och kunskaper på ett målande och levande sätt utan att tappa allvaret i ämnet. Han får åhörarna att se och känna igen situationer som åhörarna själva upplevt eller sett hos andra. Han berör, skapar känslor och insikter som är mycket värdefulla.

Om du letar efter någon att rådgöra eller föreläsa om stress och stresshantering, så kontakta Andreas. Han får mina absolut bästa rekommendationer. Lysande!

Mårten Boman, VD, Winston
Andreas inspirerar med sin kunskap, erfarenhet och humor så att alla kan ta till sig detta verkligen aktuella ämne. Både för individerna och som organisation fick vi många bra tankeställningar och framför allt konkreta tips på vi kan minska på stressen för en hälsosammare arbetsmiljö. Jag kan varmt rekommendera Andreas föreläsningar!
Linnéa Edvardsson, Konsultchef, Dfind Science & Engineering
Tack för en viktig och bra föreläsning!
Katarina Lidén, Gruppchef, Projektengagemang Projektledning i Sverige
Andreas är väldigt behaglig att lyssna på, 2.5 timme bara flög förbi. Jag gillar blandningen av allvarlighet varvat med lite komik.
Martin Lundberg, Gruppchef, Camatec Industriteknik
Tack för bra och inspirerande föreläsningar! Jag kan med gott samvete rekommendera Andreas.
Magnus Falk, VD, QD Sverige
Det var en riktigt bra genomgång av hur vi som konsultbolag kan undvika stress och utbrändhet! Andreas tog fram både forskning och vardagliga exempel som vi alla känner igen oss i och kan använda.
Dick Andersson, Country Lead, Fluido Sweden
Suveränt! Alla konsultbolag borde anlita Andreas, han har varit en stressad konsult och vet vad han pratar om. Han gör det dessutom på ett pedagogiskt, kul och informativt sätt!
Tomas Marcusson, VD, Osolo Consultant Group

 

Kontakta Andreas om föreläsning