Referenser

En riktigt inspirerande och engagerande föreläsning. Andreas var verkligen kunnig inom området, lyfte fram bra exempel och övningar som gav oss alla en tankeställare. Vi fick även med oss flera bra tips på hur vi kan förändra vår vardag i vår konsultverksamhet. Kan varmt rekommendera Andreas till andra företag!
Erik Börjesson, Consultant Manager, Retail Stockholm, Capgemini
Andreas inspirerar med sin kunskap, erfarenhet och humor så att alla kan ta till sig detta verkligen aktuella ämne. Både för individerna och som organisation fick vi många bra tankeställningar och framför allt konkreta tips på vi kan minska på stressen för en hälsosammare arbetsmiljö. Jag kan varmt rekommendera Andreas föreläsningar!
Linnéa Edvardsson, Konsultchef, Dfind Science & Engineering
Tack för en viktig och bra föreläsning!
Katarina Lidén, Gruppchef, Projektengagemang Projektledning i Sverige
Andreas är väldigt behaglig att lyssna på, 2.5 timme bara flög förbi. Jag gillar blandningen av allvarlighet varvat med lite komik.
Martin Lundberg, Gruppchef, Camatec Industriteknik
Tack för bra och inspirerande föreläsningar! Jag kan med gott samvete rekommendera Andreas.
Magnus Falk, VD, QD Sverige
Det var en riktigt bra genomgång av hur vi som konsultbolag kan undvika stress och utbrändhet! Andreas tog fram både forskning och vardagliga exempel som vi alla känner igen oss i och kan använda.
Dick Andersson, Country Lead, Fluido Sweden
Suveränt! Alla konsultbolag borde anlita Andreas, han har varit en stressad konsult och vet vad han pratar om. Han gör det dessutom på ett pedagogiskt, kul och informativt sätt!
Tomas Marcusson, VD, Osolo Consultant Group