Information i samband med covid-19

Senast uppdaterat: 2020-10-22

Jag förstår om många just nu är oroliga och har frågor om mina föreläsningar med anledning av coronaviruset. Därför vill jag dela med mig av följande information.

De öppna föreläsningarna under hösten 2020 och framåt genomförs. Om du har en biljett från en föreläsning som blivit framflyttad till hösten så har du fått mail och sms med uppdaterad information. Om du hade en biljett och är osäker på vad som hänt med din föreläsning, skicka din fråga till boka@andreaspiirimets.se.

För föreläsningar hos företag och organisationer är det den arrangör som bokat mig som har ansvaret för evenemanget. Jag håller en kontinuerlig dialog med samtliga arrangörer gällande läget. 

För kommande öppna föreläsningar gäller följande:

  • Antal deltagare begränsas till 20-25% av lokalens kapacitet så att alla kan hålla avstånd till varandra, enligt nya riktlinjer från 1 november
  • Lokalerna är tillräckligt stora för att alla skall kunna hålla god social distans
  • Vi stänger av varannan stolsrad om raderna är nära varandra, alternativt sprider ut sittplatserna om det är lösa stolar
  • Vi uppmanar alla att sätta sig med 1-2 stolars mellanrum till andra sällskap
  • Vi uppmanar dig att stanna hemma om du har symptom (och då får du en kupong till valfri annan föreläsning istället)

Jag följer och anpassar mig kontinuerligt efter myndigheternas rekommendationer för att du ska få en så trygg upplevelse som möjligt när du besöker en av mina föreläsningar. 

Ta hand om dig, och tveka inte att höra av dig till mig på andreas@andreaspiirimets.se om du har några frågor eller funderingar.

/ Andreas