Information i samband med covid-19

Senast uppdaterat: 2021-11-19

Föreläsningarna genomförs

De planerade öppna föreläsningarna för allmänheten under hösten 2021 och våren 2022 kommer att genomföras, såvida inte restriktionerna skärps ytterligare.

För föreläsningar hos företag och organisationer är det den arrangör som bokat mig som har ansvaret för evenemanget. Jag håller en kontinuerlig dialog med samtliga arrangörer gällande läget. 

Kuponger från flyttade föreläsningar

Om du har en kupong från en föreläsning som blivit framflyttad med anledning av pandemin så kan du använda den för att boka en biljett till en framtida föreläsning. Se mer information på kupongen.

Om du hade en biljett och är osäker på vad som hänt med din föreläsning, skicka din fråga till boka@andreaspiirimets.se.

Krav på vaccinationsbevis från 1 december

Från 1 december krävs vaccinationsbevis för tillställningar inomhus som överstiger 100 personer. Samtliga mina öppna föreläsningar beräknas få mer än 100 personer. Detta innebär att du måste ha vaccinationsbevis för att komma in på mina föreläsningar. Skaffa ditt vaccinationsbevis från www.covidbevis.se.

Om en föreläsning blir framflyttad

Om du köpt biljett till en föreläsning som blir framflyttad med anledning av pandemin, och det nya datumet inte passar för dig, så får du möjlighet att byta ut din biljett mot en kupong. Denna kupong gäller för valfri framtida föreläsning. På så vis kommer du kunna gå på min föreläsning så snart restriktioner och pandemi ebbar ut.

Jag följer och anpassar mig kontinuerligt efter myndigheternas rekommendationer för att du ska få en så trygg upplevelse som möjligt när du besöker en av mina föreläsningar. 

Ta hand om dig, och tveka inte att höra av dig till mig på andreas@andreaspiirimets.se om du har några frågor eller funderingar.

/ Andreas