Så fungerar min digitala workshop

En digital föreläsning eller workshop ställer större krav på både mig som föreläsare men även på deltagarna. Det är lätt för en åhörare att tänka att ”jag läser lite mail samtidigt som jag kollar på workshopen”. Det ger inget bra resultat och är slöseri med tid för alla parter.

Min workshop bygger på engagemang. Vi gör övningar tillsammans där du är med och får prova olika saker under workshopen. Stresshantering handlar mycket om att du ska börja tänka och fundera över din egen situation. Därför låter jag även alla åhörare diskutera olika frågor i digitala grupprum.

Mitt mål är att du och din organisation på detta sätt ska få så stor nytta av min digitala workshop om stress.

Innehåll

Jag intervjuar er före workshopen. Jag vill gärna höra lite närmare kring vilka utmaningar och tankar ni har i er organisation och om det finns någonting som jag behöver fokusera lite extra på. Vi går även igenom innehållet tillsammans så att vi tillsammans kan säkerställa att det passar bra för åhörarna.

En bra längd är 60 minuter. Då får vi med alla viktiga detaljer samtidigt som alla orkar koncentrera sig.

Normalt handlar min workshop om:

  • Balans
  • Energi
  • Fokus
  • Självkänsla

Vem har nytta av min workshop?

Min digitala workshop om stress riktar sig till både ledare och medarbetare. Jag blandar konkreta tips för individen med strategier för organisationen.

Boka en workshop

Ring 08-1244 9040 eller maila boka@andreaspiirimets.se så hittar vi ett lämpligt datum tillsammans!